Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜSKÜDAR'DA ERGUVAN RESTAURANT'LA BOĞAZ KEYFİ

  • İstanbul Gündemi
  • 27.02.2015 - 00:06

ÜSKÜDAR’DA ERGUVAN RESTAURANT’LA BOĞAZ KEYFİ

İstanbul’un laleden önceki simgesiydi Erguvan. Çiçek açtığı zamanlar Bizans’ın kuruluşuna denk geldiği için imparatorluğa rengini bile vermişti. Şimdilerde ‘Erguvan’ adı damak tadıyla anılır oldu. Üsküdar’ın Boğaz’a bakan tepelerinden Kirazlıtepe’de açılan ve kısa süre içerisinde damak zevki ve uygun fiyatlarıyla Boğaz’ın eşsiz güzelliğini bir arada müşterileriyle buluşturan ‘Erguvan Restaurant’  kısa sürede aranan mekanlar arasında kendine yer edindi. Düşünün ki karşınız da dünyanın en güzel manzarasıyla İstanbul Boğazı’nı seyrederken yemeğinizi yiyip, kahvaltınızı edip, kahvenizi ya da çayınızı yudumluyorsunuz. İşte Erguvan Restaurant böylesine özel, işte böylesine benzersiz bir konumda müşterilerine hizmet sunuyor

ZENGİN MENÜ VE UYGUN FİYATA BOĞAZ KEYFİ

2013 yılının Haziran ayında hizmete giren Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Erguvan Restaurant  sabah 09.00 akşam 23.30 saatleri arasında kaliteyi ve ucuzu  fark etmesini bilen siz değerli konuklarını bekliyor. Menüsünde neredeyse yok yok. Hafta içi kahvaltı tabağı özel istekler ile zenginleştirilirken hafta sonları açık büfe branc keyfini Boğaz’a karşı yapma olanağı sunuyor.

YEMEKLERDE DOYUMSUZ LEZZET

En kaliteli malzeme usta ellerle buluşunca ‘Erguvan’da karşınıza mükemmel tatlar olarak çıkıyor. Bir de bu tatlar Boğaz’ın eşsiz güzelliğiyle buluşunca kurulan sofraların tadına doyum olmuyor. Mekanın olmazsa olmazı ızgara köftesi. Köftenin haricinde et döner ve iskender de favoriler arasında. Kısa zaman içerisinde Türk mutfağı yanında Osmanlı mutfağından lezzetler de Erguvan’da müşterileriyle buluşacak. Eğer yolunuz Üsküdar’dan geçiyorsa ve bir şeyler yemek veya bir yerde oturup dinlenirken çay-kahve yudumlamak isterseniz kesinlikle uğrak yeriniz Erguvan Restaurant olsun. Emin olun pişman olmazsınız.

Erguvan Restaurant-Cafe ayrıca özel gün ve geceleriniz için özel olarak sütunsuz tasarlanmış 600 kişilik salonu dernek ve şirket toplantılarını, yemeklerini, düğün, nişan, sünnet, kına gecesi vb. organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir mekan özelliğini taşıyor.

FİYATLAR

Çay ve kahveye ücret alınmıyor.
Kahvaltı tabağı:15 TL
Melemen: 6 TL tl
Mıhlama: 7 TL
Sahanda yumurta: 5 TL
Hafta sonu açık büfe branç: 25 TL
Izgara Köfte:15 TL
Et Döner: 10 TL
İskender: 15  TL
Kahvaltılarda 0-6 yaş ücretsiz.

Erguvan Restoran: (0216) 422 06 70)
Adres: Kirazlıtepe Mh. Fıstıklı Bayır Sokak, No: 70, Çengelköy, Üsküdar, İstanbul
E-Posta: [email protected]

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.