Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİYLE GÜZEL BİR İSTANBUL SABAHI

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2014 - 19:33

​Güz yarıyılı vize dönemi yoğunluğu yaşayan üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Güzel bir İstanbul sabahını gençlerimize çorba ikram ederek birlikte paylaşmak istedik" dedi.

Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi`nin gelenekselleştirdiği #ÇorbayaKalBüteKalma etkinliği, Üsküdar Gençlik Akademisi`nin koordinesinde, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen`in destekleri ile bu sene de güz yarıyılı vize döneminde devam ediyor.

Bu seneki çorba ikramına kahve de eklenerek, merkezi kütüphanelerde geceleri sınava çalışan öğrencilere kahve ikramı da yapılıyor.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN`E TEŞEKKÜR

Başkanı Türkmen, Marmara Üniversitesi Göztepe ve İlahiyat Fakültesi yerleşkesinde öğrencilere çorba ikramında bulundu. Göztepe Kampüsü`ndeki çorba ikramı Ülke TV tarafından canlı olarak yayınlandı. Çorbalarını için öğrenciler memnuniyetlerini, "Üsküdar Belediyesi`ne ve Başkanımız Hilmi Türkmen`e çok teşekkür ediyoruz. Bu yoğun günlerimizde bizlere destek oluyor. Diğer belediyelere de örnek olmasını ve başka üniversitelerdeki öğrenci arkadaşlarımızın da bu hizmetten yararlanmasını istiyoruz" şeklinde dile getirdi.

"GENÇLERİMİZLE ARKADAŞ OLUYORUZ"

Vize çorbasıyla ilgili açıklama yapan Türkmen, "Gençlerle arkadaş olmak istiyoruz. Üniversite gençleri bizim için olmazsa olmazımızdır. Öğrencilerimiz, vize ve final zamanlarında kahvaltı yapmaya zaman bulamıyorlar diye sabahları çorba geleneği başlattık. Gençlerimizle hem sabah çorbası içiyor hem de arkadaş oluyoruz. Güzel bir İstanbul sabahını gençlerimizle paylaşmak istedik. Güzel bir İstanbul sabahını, gençlerimize çorba ikram ederek birlikte paylaşmak istedik" dedi.​