Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

  • İstanbul Gündemi
  • 01.12.2014 - 23:52

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Ümraniye Belediyesi, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla gerekli hazırlıklarını tamamladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, zorlu kış aylarında vatandaşların zorluk yaşamaması için kışa hazır hale getirilen belediye araçlarını yerinde inceledi.

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi ve ulaşımda aksama yaşanmaması için belediye araçları Başkan Hasan Can’ın talimatıyla kış için hazır hale getirildi. Araçlar kış şartlarına uyum sağlayacak şekilde bakım ve onarımdan geçirildi. Yaklaşan kış mevsimi öncesi Ümraniye Belediyesi gerekli tedbirleri aldı. Belediye Ulaşım ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde acil müdahale ekipleri oluşturuldu. Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 50 personel,  10 adet kar kürüme ve tuz serici aracı, 10 adet iş makinası ile 4 adet kar rotatifi aracı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde ise 88 personel, 2 kamyon, 2 iş makinası ve 10 adet acil müdahale bakım onarım aracı kış şartlarına hazır hale getirildi.

BAŞKAN HASAN CAN; “BELEDİYE OLARAK TÜM EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA KIŞA HAZIRIZ”

Bakımı yapılan araçları yerinde inceleyen Başkan Hasan Can, kar yağışının kapıya dayandığı bu günlerde araçların kışa hazır hale gelmesi için çalışmaların tamamlandığını söyledi. Başkan Hasan Can; “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Hasan Can, "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız." dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.