Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuzla'da Bilinçli Gençler Ödüllendirildi

  • İstanbul Gündemi
  • 08.04.2015 - 22:48

Tuzla’da Bilinçli Gençler Ödüllendirildi

Tuzla Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen liselerarası turnuvalarda dereceye giren okullar ve sporcu öğrencileri törenle ödüllendirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü suçla mücadelede, halkın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, suça etki eden olumsuz faktörlerin giderilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Bilinçli Gençler Güvenli Nesiller Projesi’ni pilot bölge olan Tuzla’da çeşitli etkinlikler ile sürdürüyor. “Bilinçli Gençler, Güvenli Nesiller” projesinin alt etkinliklerinden olan sportif faaliyetler kupa ve madalya ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Tuzla Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen liselerarası futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren okullar ve sporcu öğrencileri, kupa ve madalyalarını törenle aldı. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Bilgi İle Donatılmış Nesiller Ülkelerin Gerçek Gücüdür

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ödül töreninde yaptığı konuşmada konuyla ilişkili benzetmeler üzerinden yorum yaptı. Gençliği bir takımın altyapısı şeklinde betimleyen Başkan Yazıcı, “Futbol takımlarının alt yapısı iyi değilse biraz sorun yaşar. Takımların  ama yabancı oyuncu oynatmak gibi bir şanları var ama ülkelerin yabancı oyuncu oynatmak gibi bir şansı yok.  Dolayısıyla altyapımızın güçlü olması, gençlerimizin sağlam yetişmesi, gençlerin gelecekte emanet edeceğimiz ülke ve milletimiz için hazırlıklı olması, kötü alışkanlıklardan uzak olması lazım. Kendisini bilgi ile donatmış olan nesiller ülkelerin gerçek gücüdür. Ülkeler insan gücüyle güçlendirilirler. Ben, bu tür programların geleceğimizi daha iyi şekillendireceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Organizasyonda emeği geçenleri tebrik eden Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında “Gençliğimizi günün şartlarına, gereklerine uygun biçimde bilinçli gençler olarak yetiştirmek ve geleceğimize güvenle bakmak, milletimiz için son derece önemli bir hizmettir” ifadesini kullandı.

 

Turnuva Sonuçları

“Bilinçli Gençler, Güvenli Nesiller” projesi kapsamında düzenlenen turnuvalar ve dereceye giren okullar şu şekilde oluştu.

 

Futbol Turnuvası

1-Tuğrulbey Anadolu Lisesi

2-Orhanlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

3-Süleyman Demirel Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Voleybol Turnuvası

1-Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi

2-Tuğrulbey Anadolu Lisesi

3-Behiye Dr Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi

 

Masa Tenisi Turnuvası

1-Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi

2-Behiye-Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi

3-Piri Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.