Dolar 32,5292
%0.25
Euro 34,8409
%0.35
Altın 2.474,450
%0.49
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuzla Belediyesi Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 23.05.2015 - 23:12

Tuzla Belediyesi Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

Tuzla Belediyesi ile Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği işbirliğiyle Mutlu Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Korunmaya muhtaç çocukların sosyal yaşam kalitesini arttırmayı amaçlayan Mutlu Yaşam Merkezi'nin İstanbul'daki 43. evi Tuzla'da hizmete açıldı. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Neslihan Çapar, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt ile protokol mensupları katıldı.

Mutlu Yaşam Merkezlerini Arttırmayı Amaçlıyoruz

Mutlu Yaşam Merkezi'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tuzla Belediyesi ve derneğin işbirliğiyle kurulduğunu belirten Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Devletimiz ve belediyelerimiz bu konuda çok büyük katkıda bulunuyorlar. Ben bu manada hem devlet yetkililerimize hem de Tuzla Belediye Başkanımıza şükranlarımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. İnşallah daha çok ev açmaya gayret ediyoruz. Bu faaliyetimize Türkiye'nin bir çok ilinde de devam ediyoruz. Bütün amacımız ecdadımızın geçmişte yaptığı hizmete benzer, ona layık bir hizmet sunmak olacaktır” dedi.

Bu Ulvi İşin Parçası Olmaktan Mutluluk Duyuyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasında en değerli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. Mutlu Yaşam Merkezi'ni hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Yazıcı, Bizler insana yatırım olmadan geleceği şekillendirmenin mümkün olmadığını düşünüyoruz. Bütün işlerimizi, hayatımızı insana merkeze koyarak tanzim etmek zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Almış olduğumuz görevler, yükümlülükler ve sorumluluklarda bu vebalin çok önemli olduğuna, insana yatırım yoksa başka şeylerin geleceğe dair boş olduğuna inanıyoruz. Eşrefi mahlukun en büyük travması çocukluk yaşında başlayan, anne-baba sevgisi ve şefkatinden mahrum olarak büyümesinden daha büyük bir travma olmadığı kanaatindeyim. Allah kimseyi böyle bir sevgi, şefkat ve merhametten mahrum etmesin. Allah yılanı öldürüp yavrusunu yetim bırakmasın” sözü vardır. Bu ulvi işin bir parçası olmak bizi mutlu ediyor. Bütün imkanlarımızla desteğimize devam edeceğiz. Böyle bir işe gönül vermek kadar daha büyük bir iş yoktur” dedi.

Güzel İnsanlar, Güzel İş Başarır

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında Gerek dini referanslarımızda gerek milli kültürümüzde dezavantajlı gruplara nasıl yaklaşılması gerektiğini ve bunun ne mana ifade ettiğini fiilen de yaşayan bir toplumun çocuklarıyız. Bu tür projeler; dünü, bugünü ve yarını kapsayan, dünyevi ve uhrevi boyutları olan projelerdir” ifadesini kullandı.

Mutlu Yaşam Merkezi'ni Çok anlamlı ve güzel bir eser” şeklinde tanımlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Böylesine hayırlı ve güzel bir eserin ortaya konulmasında alın terini, emeğini, samimiyetini, gönlünü seferber eden herkese yürekten teşekkür ediyorum. Güzel insanlar, güzel iş başarır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mutlu Yaşam Merkezi'nin açılış kurdelası ilçe protokolü tarafından birlikte kesildi. Protokol, korunmaya muhtaç çocukların yararlanacağı merkezi gezdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.