Dolar 32,4907
%-0.15
Euro 34,9249
%0.28
Altın 2.434,600
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyer'e Modern Ağız Ve Diş Hastalıkları Hastanesi

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2015 - 14:53
Sarıyer`de açılışı yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sarıyerli vatandaşa hem sağlık alanında devrim niteliğinde hizmet verecek, hem de bir çok Sarıyerliye ekmek kapısı olacak.
T.C. Sağlık Bakanlığı Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışı, Cumhuriyet Mahallesi`nde görkemli bir törenle yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek`in yanı sıra diğer Sarıyer Protokolü ve sivil toplum örgütlerinin de katıldığı açılış töreni Mehter Konseri ile başladı.
Açılış konuşmasında söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2.Bölge Milletvekili Ekrem Erdem Sarıyer`in, Türkiye ve İstanbul`un en donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`ni kazanmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Parti`sinin Türkiye`ye kazandırdıklarını anlatan Erdem`in sözü coşkulu kalabalık tarafından sık sık alkışlarla kesildi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol, vatandaşlar ve basın mensupları, özellikle teknik donanımı itibariyle Türkiye`nin en gelişmiş Ağız ve Diş sağlığı Merkezlerinden biri olan tesisi birlikte gezdiler. Fiziki ve teknik donanımı itibariyle eksiksiz bir şekilde hizmete hazır olan hastane, personel alımı tamamlanmadığı için bir iki hafta içinde faaliyete girecek. 
Sağlık anlamında Sarıyerlilere sıra dışı ve elit bir hizmet sunacak olan hastane, personel alımı itibariyle de birçok Sarıyerliye ekmek kapısı olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.