Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe Sarıgazi Stadyumu Yenilendi

  • İstanbul Gündemi
  • 03.03.2015 - 00:16

Sancaktepe Sarıgazi Stadyumu Yenilendi

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılar kadar spor yatırımları ile dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi, çalışmalarına bir diğerini daha ekleyerek yenilemesi tamamlanan Sarıgazi Stadyumu’nu hizmete açtı.

Milli sporcular Oktay Derelioğlu, Hasan Vezir ve İlker Yağcıoğlu’nun da bulunduğu açılış töreni spor şöleni niteliğinde oldu.

Tribünleri dolduran Sancaktepelilere hitap eden Belediye Başkanı İsmail Erdem, sürekli ilerleme ve başarma azminin, en güzel yansımalarının spor alanında devam ettiğini belirterek,  ilçede dünya standartlarında spor komplekslerinin bulunduğunu söyledi.  Başkan Erdem, ilçe genelinde yapılan spor yarımları ve elde edilen başarılara da değindi. Erdem; “Bakın ilçemizde olimpik standartlarda yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, futbol sahalarımızı mevcut. Bu tesislerimiz genç yaşlı, kadın erkek hepinizin hizmetinde. Birçok ilçede bulunmayan bu imkânlardan faydalanın! Hem siz faydalanın hem de yakınlarınızı, eşinizi dostunuzu teşvik edin!  Sancaktepe’de spor yapmayan bir kişi dahi kalmasın istiyoruz. Bunun için yeterli imkânlarımız mevcut. “ şeklinde sözlerini tamamladı.

Törende bir konuşan yapan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise ilçenin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunu belirterek:  “ Biliyorsunuz, ilçe olarak genç bir nüfusa sahibiz. Gençlik demek, dinamizm demektir; sürekli bir gelişim demektir. Belediyemiz, sahip olduğumuz bu enerjiyi, atılıma ve kalkınmaya dönüştürmek adına her alanda yatırımlar gerçekleştiriyor” şeklinde konuştu.

 Protokol konuşmaları öncesi, Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Karması-Beşiktaş Altyapısı U 14 maçı ilgi ile izlendi. Programda ayrıca, Bumperball (Şişme Tampon Topu) Gösterisi, 7-8 Yaş grubu minik futbolcuların minyatür kale maç gösterisi (4’er kişilik), FreeStayle Futbol Gösterisi (Eren Roi ve Arkadaşları), Sancaktepe Belediyespor Uzakdoğu takımlarının gösterisi (Taekwondo-Wushu-Kick-Boks) yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.