Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Üsküdar'da Tam Gaz

  • İstanbul Gündemi
  • 22.05.2015 - 14:56
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar'daki seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Üsküdar Meydanı'nda açtıkları stantla halk ile temas halinde olan parti, bununla yetinmeyerek başta Üsküdar Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayı Yılmaz Bayat olmak üzere birçok milletvekili adayıyla birlikte hem esnafları ziyaret ediyor hem de ev sohbetleri organizasyonlarıyla Üsküdarlılara iktidara gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerden bahsediyor. Ayrıca Üsküdar'daki Sivil Toplum Kuruluşları da ziyaret edilerek toplumun değişik kesimleriyle temasını sürdürüyor. Saadet Partisi'nin seçim çalışmalarına kampanya sürecinin sonuna kadar hız kesmeden devam edeceği belirtiliyor.
Muhammet Gürlü: 7 Haziran Herkesin Saadet Bayramı Olacak
Öte yandan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü de seçim çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu. Çalışmalar esnasında halkın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Gürlü, Biz seçim çalışmalarından önce de milletimizle iç içeydik ve o zaman halkımızın bize duyduğu büyük sevginin bu seçimlerde oya dönüşeceğini görüyorduk. Şimdi de milletimizle beraberiz ve bugün de görüyoruz ki insanımız Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girecek olan Milli İttifak'a büyük bir teveccüh gösteriyor. İttifak'ın oluşturmuş olduğu heyecan dalga dalga caddelere, sokaklara ve evlere kadar yayılmış. Gözlemliyoruz ki milletimiz kendine güveniyor. Kararına güveniyor. Saadet'e geliyor dolayısıyla kendine geliyor. Bu da seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacağımızın en büyük göstergesi” şeklinde konuştu.
Seçimlerde kazanacakları başarının kendileri açısından asla sürpriz olmayacağını da söyleyen Muhammet Gürlü, Buradan bütün milletimize ilan etmek istiyorum. Bu seçimlerde alacağımız büyük başarı bizler açısından asla ve asla sürpriz olmayacak. 7 Haziran seçimleri milletimizin her bir ferdinin Saadet Bayramı olacak. Bizler de bugün bayram sabahını bekleyen bir çocuğun heyecan ve coşkusuyla hem çalışmalarımızı sürdürüyoruz hem de Saadet Bayramını bekliyoruz” diye konuştu.
Muhammet Gürlü değerlendirmelerine Üsküdarlıları ve bütün İstanbulluları Saadet Partisi'nin 31 Mayıs Pazar günü Yenikapı Meydanı'nda düzenleyeceği Büyük İstanbul Mitingi”ne davet ederek sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.