Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MEDICANA ÇAMLICA HASTANESİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET!

  • İstanbul Gündemi
  • 27.11.2014 - 11:33

Öğretmenlerin toplumdaki yeri ve önemini hatırlatmak, sadece yılın bir günü değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlanmaları gerektiğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ziyarette, KASEV Yaşlı Bakım Merkezi’nde yaşamını sürdüren emekli öğretmenler Medicana Çamlıca Hastanesi yöneticileri ve çalışanları tarafından ziyaret edildi.

Medicana Çamlıca Hastanesi Başhekimi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Salih Cüneyt Aydemir; ‘’Öğretmenler ile tek tek ilgilenerek; Öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Öğretmenlerimiz, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Tüm öğretmenlerimizin, ellerinden öpüyor, güzel günlerini tebrik ediyorum” dedi.

Yaşlılara sunulan hizmet ve bakım kalitesinden memnun kalan Medicana Çamlıca Hastanesi yöneticileri, Yaşam Bakım Merkezindeki her yaştan öğretmen ile gerçekleşen keyifli bir sohbetin ardından “Yaşam Merkezini” gezdi. 6 Katlı, 150 odalı, 135 kişiye hizmet sunan yapıyı, deniz manzaralı, banyolu, tertemiz, müstakil odaları gezen çalışanlar, Merkezin genel İhtiyaçları konusunda her zaman destek olacakları sözünü vererek KASEV’in gönüllüleri arasındaki yerlerini aldılar.

Medicana Çamlıca Hastanesi yöneticilerinin ve çalışanlarının değerli ziyaretinden çok etkilenen  Bakım Merkezi sakinleri, aldıkları hediyeler ve çiçekler için çok teşekkür ederek, geçirdikleri keyifli sohbet için  çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.