Dolar 32,5113
%0.18
Euro 34,5506
%0.02
Altın 2.494,610
%0.33
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE'DE TURİZM HAFTASI KUTLANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 19.04.2015 - 11:20

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Turizm Haftası Kutlamaları'' kapsamında düzenlediği etkinlik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Programa Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Ergen, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

TURİZM HAFTANIZ KUTLU OLSUN”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini dile getiren Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Hazırlıklarından dolayı okul müdürümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Turizm deyince sadece Antalya ve civarındaki sahillerimizi dikkate almak artık anlamsız olduğunu herkes biliyor. Biz büyük bir medeniyete sahibiz. Bizim toprağımızın dağı, taşı, ovası, ormanı, bahçesi her tarafı gerçekten gezmeye, eğlenmeye, dinlenmeye müsait yerler. Bunu en güzel şekilde kendimiz kullandığımız gibi insanlık âleminin istifadesine sunmak katkının da bedelini almak mecburiyetindeyiz. Hepinizin Turizm haftasını kutluyorum'' dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEMİZİ TEMSİL EDİYOR”

Sektöre her sene 100 öğrenci kazandırdıklarını söyleyen İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mustafa Ergen, 39'uncusu düzenlediğimiz programa katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ülkemiz turizm çeşitliliği bakımından büyük bir öneme sahiptir. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilçemizi çok başarılı bir şekilde temsil etmektedir. Bizler öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmek için elimizden geleni yapıyoruz''dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Ney ve Kanun gösterileriyle devam etti. Halk oyunları ekibi Türkiye'nin 7 bölgesinin anlatıldığı gösterilerini sergilerken İMKB öğrencileri turizm haftasına özel hazırladıkları şiirlerini okudular.

Ayrıca 13.Uluslararası Gastronomi Festivalinde, Yılın en iyi Lisesi Ekip Yarışması ve Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında başarı gösteren öğrencilere madalyalarını Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemallettin Bal, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Gönenç takdim etti. Program sonunda ise misafirlere yemek ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.