Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE BİLGİ EVLERİ, HZ. MUHAMMED'İ ŞİİR VE İLAHİLERLE ANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 19.04.2015 - 10:50

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen programda, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i şiir ve ilahilerle andı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bilgi Evi öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, öğrenciler hilye-i şerif, şiir, salavat ve ilahileri sahneleyerek, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

HER ALANDA REHBERİMİZ OLMALI”

Hz. Muhammed'in (SAV) hayatının her anlamda hayatlara rehberlik etmesi gerektiğini vurgulayan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, etkinliğin Hz. Muhammed'in hayatının anlaşılmasına vesile olması gerektiğini temenni etti.

İNSANLIĞA ROL MODEL”

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ise salatu selam ile başladığı konuşmasında, kutlu doğumun önemine dikkat çekti. Yılmaz, Efendimizin hayatının insanlığa rol model olduğunu ve onun bizden biri olduğunu dile getirerek, Bu Peygambere iman ettiysek, onun hayatını örnek almalıyız” diye konuştu. Bilgi Evi öğrencileri programda, Hz. Muhammed'e yazdıkları mektupları da seslendirdi. Program sonunda katılımcılara gül ve lokum hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.