Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, TEMİZLİK FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR KAZANDIRDI

  • İstanbul Gündemi
  • 21.01.2015 - 00:24

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, TEMİZLİK FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR KAZANDIRDI

Küçükçekmece Belediyesi, ‘daha temiz bir Küçükçekmece’ ilkesinden hareketle, temizlik alanında çalışmalarına hız kazandırdı. Küçükçekmece Belediyesi ayrıca ayda 5 bin ton ambalaj atığı toplayıp, yılda 887 bin 400 adet ağacın kesilmesini önledi.

Haftada üç gün olan çöp toplama işlemini, altı güne çıkararak bu alanda örnek belediyecilik sergileyen Küçükçekmece Belediyesi, bu defa da temizlik araçları filosuna yeni araçlar kazandırdı.

DAHA TEMİZ BİR KÜÇÜKÇEKMECE

Halk sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla çöp kamyonu, moloz toplama aracı ve yol yıkama aracı gibi dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren araç sayısını artıran belediye, mevcut araç sayısını 16 adet artırarak, 69’a çıkardı.

AYDA 5 BİN TON AMBALAJ ATIĞI

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasında hizmet veren Küçükçekmece Belediyesi, öte yandan geri dönüşüm alanında da adından söz ettiriyor. Ayda 5 bin ton ambalaj atığı toplayan belediye, yılda 887 bin 400 adet çam ağacının da kesilmesini önleyerek, hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunuyor.

“KÜÇÜKÇEKMECE HEPİMİZİN”

Yaptıkları çalışmalarla daha yaşanabilir ve daha temiz bir ilçe hedeflediklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, bu alanda faaliyetlerin artarak devam edeceğinin altını çizdi. Karadeniz, “Küçükçekmecemiz 740 bin nüfuslu bir ilçe. Biz temizlik faaliyetlerimizi sürekli artırsak da vatandaşlarımızın da duyarlı olmalarını çok önemsiyoruz. Çünkü Küçükçekmece hepimizin” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.