Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KİREÇBURNU SPOR KULÜBÜ'NDEN GELENEKSEL DAYANIŞMA YEMEĞİ

  • İstanbul Gündemi
  • 07.03.2015 - 23:04

Kireçburnu Spor Kulübü’nün geleneksel dayanışma yemeği, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Yaşar Kalender’in açılış konuşmasıyla başlayan yemekte, ligde namağlup ünvanını devam ettiren Kireçburnu Bayan Futbol Takımı’nın başarılı futbolcuları da büyük ilgi gördü. 17’si milli, yaklaşık 350 sporcusuyla Türkiye çapında adından gururla söz ettiren Kireçburnu Spor Kulübü ayrıca İstanbul’un ve Sarıyer’in 2.lig de mücadele eden tek bayan futbol takımı olma özelliğini de koruyor.

 Onursal Başkan Ferruh Ergin: Sarıyer’e böyle bir eser kazandıran Başkan Genç’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

 Beşiktaşlı eski futbolcu ve Kireçburnu Spor Kulübü Onursal Başkanı Ferruh Ergin dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada, gecenin düzenlendiği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne atıfta bulunarak; “Hep diğer belediyelerin evlendirme dairelerine ve kültür merkezlerine imrenmişimdir, ne zaman başka bir ilçeye gitsem kültür merkezlerini kıskanmışımdır. Artık bizimde muazzam bir kültür merkezimiz ve evlendirme dairemiz var. Sarıyer’e bu eseri kazandıran, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ni bizlere açan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Başkan Genç: Öncelikle zeki, çevik ve ahlaklı kızlarımızı alkışlayalım.

 Gecede konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk’ün tarif ettiği sporcu örneğine uyan zeki, çevik ve ahlaklı kızlarımıza kocaman bir alkış gönderelim” sözleriyle başladığı konuşmasında spor kulüplerinin çocukları ve gençleri batağa saplanmaktan kurtaran çok önemli sivil toplum örgütleri olarak niteledi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü konusuna da değinen Başkan Genç, özellikle kadın sığınma evlerine karşı olduğunu, kadınların şiddet gördükten sonra birde yuvalarından edilmelerini tasvip etmediğini bildirdi.

 Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin: Kızlarımız herkese örnek olsun.

 Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sosyal faaliyetlere önem verilmesinin önemine dikkat çeken Kaymakam Bilgin, Kireçburnu Spor Kulübü sporcularının bu konuda güzel bir örnek teşkil ettiğini sözlerine ekledi.

  Başkan Genç, kulüp pastasını futbolcu kızlarla birlikte kesti

 Her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeğinin vazgeçilmezi olan kulüp pastasını futbolcu kızlarla birlikte kesen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başarılarının devamını diledi. Pasta kesim töreninin ardından pistten ayrılmayan futbolun bayan starları, ünlü türkücü Berdan Mardini’nin de bir parça seslendirdiği gecede kemençe eşliğinde horon oynayarak gecenin tadını çıkardılar.

Kireçburnu’na gönül verenlerin buluştuğu geceye ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Sarıyer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Gençlik Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediye Spor Kulübü Başkanı Semra Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Meclis Üyeleri Ali Rıza Yılmaz, Mustafa Bakır, Debent Mahalle Muhtarı Aydemir Görmez ve çok sayıda Kireçburnu Spor Kulübü yöneticisi, sporcular ve aileleri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.