Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KAĞITHANE'DE SPORA BÜYÜK DESTEK

  • İstanbul Gündemi
  • 13.04.2015 - 14:46

Kağıthane Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri ve ferdi sporculara malzeme yardımı yaptı.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Belediye Başkanı  Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer’in yanı sıra amatör spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda sporcu aileleri ile birlikte katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan program sonunda Kağıthaneli birçok spor kulübü yeni spor malzemelerini Başkan Kılıç ve protokolün elinden aldı.

SPORCULARDAN BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Kağıthane Spor Kulübü öğrencilerinden Talha Abidin Karakuş Kağıthane Belediyesi’ne desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Gerçekten bu malzemelere ihtiyacımız oluyordu. Bu yardımlardan dolayı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Nurtepe Spor Kulübü altyapı antrenörü Hüseyin Demir, amatör spor kulüplere yardım yapılmasının önemli olduğunu dile getirerek, “Yapılan yardımlardan dolayı belediyemize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir olay bu yardımlar. Maddi imkanları el vermeyen kulüpler var, malzemeleri alamayan kulüplerimiz vardı” şeklinde konuştu.

Abide-i Hürriyet Spor Kulübü sporcularından Uğurcan Polat, malzeme noktasında sıkıntılar yaşandığını söyleyerek, “Soğuk havalarda eşofman giyiniyoruz. Mesela imkan olmadığı için şortumuzla çıkıyoruz üşüyoruz. O yüzden eşofman lazım oluyor, bazı arkadaşlarımıza yetmiyor. O yüzden ekipman olarak sıkıntı yaşıyorduk. Bu yardım gerçekten çok iyi oldu” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR İÇİN SPOR ALANLARIMIZ, GÜVENLİ ALANLARDIR”

Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediyenin spor alanlarının güvenli alanlar olduğunu belirterek, “Biz belediye olarakTürkiye’de ilk kez amatör spor kulüplerine maddi yardımı bir yönetmeliğe bağladık. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize 3’üncü güvenlik alanı oluşturmak için tüm spor yatırımlarını ve sosyal alan yatırımlarımızı yapıyoruz. Çocuklarımız için 1’nci güvenlik alanları evleri 2’nci güvenlik alanları okulları 3’üncü güvenli alanları ise belediyemizin spor alanlarıdır. Açık spor alanları sosyal tesisleri ve kültür merkezleridir. Yetişkinlerimiz için de aynı şeyler söz konusu. Yetişkinlerimiz içinde güvenlik alanı belediyemizin spor alanlarıdır. Tüm toplumumuzu belediyemizin güvenli alanlarında zamanlarını değerlendirmeleri için alt yapıyı oluşturduk. Çok önemli bir mesafe aldık ve devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda malzemelerin dağıtılmasının ardından protokol üyeleri, kulüp yöneticileri ve sporcular ile birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.