Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSTANBUL BALKAN SPOR'A MUHTEŞEM AÇILIŞ GECESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2015 - 17:35

Geçtiğimiz Aralık ayında kurulan İstanbul Balkan Spor Kulübü'nün açılış ve tanıtım gecesi iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda geniş bir katılımla gerçekleşen akşam yemeğine, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Kılıç, Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever ve Asbaşkan Tamer Arslan başta olmak üzere AK Parti Milletvekili Adayları Halis Dalkılıç, Mahmut Öğür, Mehmet Baykan ve ünlü futbolcu Saffet Sancaklı, Fenerbahçeli eski milli oyuncu Nezihi Tosuncuk, belediye meclis üyeleri, iş adamları, STK Temsilcileri ile Küçükçekmeceli vatandaşlar katıldı.

BALKANSPOR İLK ADIMINI ÇOK GÜÇLÜ ATTI”

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi olarak spora gönülden bağlı insanlarla birlikte hizmet veriyoruz. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Balkan Spor ilk adımını çok güçlü bir şekilde attı. Bizim amacımız spora bir centilmenlik kazandırmaktır. Bizler sporu çocuklarımızla, ailemizle izlemek istiyoruz” dedi. Yemekte birer konuşma yapan Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever ve Asbaşkan Tamer Arslan da Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Küçükçekmece ilçesi birçok başarılı sporcu çıkardı. Biz de İstanbul Balkan Spor olarak bu konuda öncü olmak istiyoruz” dedi. Sunuculuğunu sanatçı Beyo'nun yaptığı gecede ayrıca konuklar folklor gösterisi ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.