Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Hüseyin Sipahi Muhteşem Bir Nikâh Töreni İle Oğlunu Evlendirdi

  • İstanbul Gündemi
  • 23.05.2015 - 21:51

Hüseyin Sipahi Muhteşem Bir Nikâh Töreni İle Oğlunu Evlendirdi

Eski Taşdelen Belediye Başkanı ve halen Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hüseyin Avni Sipahi muhteşem bir nikâh töreni ile oğlu Nedim'i Çekmeköy Taşdelen Nikâh Sarayında evlendirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte kendi oğlunun nikâhını kıyan Hüseyin Sipahi'yi dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikâh cüzdanını geline takdim eden eski başbakan Mesut Yılmaz'ın, Bırakalım kaç çocuk yapacaklarına kendileri karar versin” diyerek espri yaptı.

Çekmeköy Taşdelen Nikâh Sarayı'nda gerçekleşen muhteşem nikâh merasimine eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul 2. Bölge CHP milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, eski İstanbul büyükşehir belediye başkanlarından Ali Müfit Gürtuna, Adnan Polat, Cavit Çağlar, Fikret Orman gibi ünlü isimlerin yanı sıra siyaset, sanat, magazin, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri ve binlerce halk katıldı.

Nikâh merasimi renkli ve duygusal görüntülere da sahne oldu. Nikâh törenini birlikte kıyma jestini gösteren Ahmet Poyraz'a Sipahi'de jestle karşılık ‘abi' diye hitap ederek sahneye davet etti ve ekledi: Sayın başkanımla sadece siyasi manada değil sevgi ve saygıda da hep yarıştık” diyen Sipahi, Çekmeköy Nikâh Sarayı için de, Burası büyük ve boş bir alandı ben de Taşdelen Belediye Başkanıydım. Burayı kamulaştırıp dönemin Başbakanı Sayın Mesut Yılmaz'ın da destekleriyle planlara aldık ve bugün ise burayı bu konuma getirip hazır etmek sevgili başkanım Ahmet Poyraz'a nasip oldu ve burada ilk nikâhı kıymak da benim oğluma nasip oldu. Demek ki insanlar eserleriyle anılıyorlar” şeklinde konuştu.

Daha sonra genç çiftin nikâhını Hüseyin Sipahi tarafından kıyıldı. Nikâh şahitliğini ise davete katılan Mustafa Sarıgül, Ali Müfit Gürtuna, Cavit Çağlar, Mahmut Ekşi, Adnan Polat, Fikret Orman, Murat Hazinedar ve Durmuş Ali Torlak gibi isimler yaptı. Nikâhın sonunda ise Sipahi Ailesi tebrikleri kabul etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.