Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HAMİDİYE YÜZME HAVUZU'NUN TEMELİ ATILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 26.05.2015 - 23:02

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır Hamidiye Yüzme Havuzu temel atma törenine katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın Mayıs ayı yatırımları programında gerçekleştirdiği törende vatandaşlara seslenen Bozkır, ülke gündemini değerlendirdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Hamidiye Yüzme Havuzu Temel Atma Törenine Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, siyasi partiler ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kürsüde yaptığı konuşmada Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin ve projelerin olduğu kitapçığı gösteren Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci ve İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, CHP'nin seçim vaadi olarak gösterdiği projeye eleştiride bulundu.

Bakan Bozkır, Bu kitapçığı ortada çok fazla dolaştırmamak lazım. Mesela bu kitapçık ana muhalefet partisinin eline seçimlerden biraz daha önce geçseydi bu onların seçim bildirisi olabilirdi. Çünkü bunun içindeki 23 proje aslında ana muhalefet partisinin aklına dahi gelemez. Aklına gelmeyen bir şeyi de yapmaları mümkün değil. Oturdular kalktılar büyük proje diye bir proje açıkladılar. Her şey tamam da 2 eksiği var bir tanesi nerede olacağı belli değil. Merak ettim acaba bunu Kağıthane'de mi yapacaklar? Yoksa Anadolu'nun bir yerinde mi yapacaklar. Sonra dedim ki eyvah, bunlar bizim yapamadığımızı yapacaklar 2 buçuk milyon istihdam nasıl olacak bu bir baktım ki 2035 yılında. Bize böyle 20 sene ki 25 sene ki hayal dolu projeler yerine bize bugün yarın öbür gün ne yapılacaksa bizim umurumuzda olan onlar” dedi.

Konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Bozkır,'7 Haziran seçimleri çok önemli. Türkiye'nin nereye gideceğini gösterecek. Nereden geldiğimizi unutmazsak, hangi yanlış yönlere gitmemiz gerektiğini biliriz' diyerek vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Mayıs ayı yatırımlarının Kağıthanelilere hayırlı olmasını dileyen AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral açılış konuşmasında seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Temel atma töreni öncesi vatandaşlarla sohbet eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açılış konuşmasında,' Bu törenlerle güzel merkezlerin temellerini atıyor, açılışlarını yapıyoruz. Bir de bu törenler vesilesiyle mahallelerimizde bulunan büyüklerimizle, kardeşlerimizle, değerli komşularımızla görüşüyoruz' diyerek, düzenlenen törenlerin sosyal işlevi olduğunu söyledi.  Başkan Kılıç, ‘Hamidiye Yüzme Havuzu ile birlikte Kağıthane yeni bir yüzme havuzuna kavuşacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı Cemal Kamacı Spor Kompleksi bunlardan biri. Diğeri Yahya Kemal Spor Kompleksi ve 3'üncüsü de bugün temelini atacağımız Hamidiye Yüzme Havuzu. Bu çok az ilçeye nasip olan, hatta bazen illere bile nasip olmayan bir durumdur.' şeklinde konuşarak ilçe yatırımlarını anlattı.

Açılış konuşmalarının ardından edilen dualarla birlikte butona basan protokol üyeleri Hamidiye Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.