Dolar 32,5269
%0.24
Euro 34,7479
%0.08
Altın 2.493,430
%1.26
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gönül Elleri Çarşısı'ndan Engelleri Aşan Eğitime Destek

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2014 - 20:28

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, engelli ve yetim kızın eğitimdeki başarısına destek oldu. Dr. Fatma Yazıcı, engelleri ortadan kaldıran kızın hem doğum gününü kutladı hem de kırılan bilgisayarına çok üzülen kıza ders çalışırken faydalanması için tablet bilgisayar hediye etti.

Melek D., 18 yaşında. Babasını yıllar önce kaybeden Melek D., fiziksel engeline rağmen hayata sımsıkı tutunarak mücadelesini sürdürüyor. Annesiyle birlikte yaşayan Melek D, eğitimine Açık Lise öğrencisi olarak devam ediyor, bilgisayar işletmeni kursunda teknoloji kullanımı bilgisini arttırıyor. İyi bir bilgisayar kullanıcısı olan, derslerindeki başarısı ile dikkat çeken Melek D.’nin geçtiğimiz günlerde kırılan bilgisayarının yerini Gönül Elleri Çarşısı yeni bir hediye ile doldurdu.

Doğum Gününde Tablet Hediye Ettiler
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Serpil Sağlam ve Kadın Kent Gönüllüleri, Melek D.’ye 18. yaşını kutladığı doğum gününde sürpriz bir ziyarette bulundu. Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri’ni evinde ağırlayan Melek D., doğum günü pastasını konuklarıyla birlikte kesti. Sürpriz kutlamada hediye edilen tablet bilgisayar, Melek D.’nin doğum günü sevincini katladı. Tablet bilgisayar hediyesi ile çok sevinen Melek D., Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri arasında duygusal anlar yaşandı.
Melek D.’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Sevgili kardeşimiz, eğitimdeki başarısı, hayata bağlılığı ve sosyal yaşamdaki aktif yapısıyla tüm engelleri aşıyor. Biz de kendisinin başarısını kutluyoruz. Engelleri aşan çalışmalarında her zaman yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.