Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gaziosmanpaşa Okul Öncesi Eğitim Şenliği başladı

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2015 - 12:12

Gaziosmanpaşa'da başlayan Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında ilçedeki anaokulu öğrencilerinin sergiledikleri gösteriler renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 25-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Gaziosmanpaşa Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri, belediye bahçesinde anaokulu öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Etkinliğe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.

 

ÇOCUKLARIN BİLGİYİ ALMASI İÇİN MUTLAKA OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ”

Etkinliklerin açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, erken yaşta başlanan eğitimin çocukların gelişimine sağladığı katkıya vurgu yaptı. Çocuklara ‘Mutlaka okuyun' tavsiyesinde bulunan Başkan Usta, Onlar için elimizden ne gelirse yapmaya gayret ediyoruz. İlçe Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle eğitimin yükseltilmesi noktasında, çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkanı çocuklarımız için seferber etmiş haldeyiz. Çocuklara bir tek tavsiyemiz var, Peygamber Efendimizin de ifade ettiği gibi ‘İlmi Çin'de bulsan al'. Çocukların bilgiyi alması için mutlaka okumalarını tavsiye ediyoruz. Okul Öncesi Eğitim Şenliği adı altında yapılan bu organizasyon aslında okuma ve eğitim yaşının çok gerilere geldiğini gösteriyor. Belki de ilerleyen süreçte çocuklarımız konuşmaya başladığı andan itibaren eğitimli şekilde yetişmeye doğru hızla gidiyoruz" şeklinde konuştu.

 

YAKALADIĞINIZ FIRSATI İYİ KULLANIN”

Türkiye'nin eğitim noktasında her geçen gün daha da ilerlediğini belirten Başkan Usta, Türkiye gelmiş olduğu noktada eğitim seviyesinde ne kadar ilerleyebildiğini, teknolojik olarak da eğitimde ne noktaya gelindiğini çok açık bir şekilde görüyor. Çocuklarımıza diyoruz ki, bugünden itibaren yakalamış olduğunuz bu fırsatı çok daha iyi kullanarak okumaya devam edin. Çünkü okumak ve bilgi sahibi olmak artık her yerde karşınıza çıkacak. Önünüze çıkacak engelleri aşmak için en önemli sermayedir” dedi.

 

29 Mayıs tarihine kadar sürecek şenlikler kapsamında ilçedeki 27 anaokulu öğrencileri, sırayla gösterilerini sergileyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.