Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Fatih'te 23 Nisan Şenliği Hafta Sonu da Devam Etti

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2015 - 04:02

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan binlerce yüzlerce çocuk, kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

 

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘7. Bilgi Evleri Çocuk Şenliği' düzenlendi. Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda bir araya gelen binlerce çocuk, kendileri için kurulan alanlarda çeşitli oyunlar oynanıp gönüllerince eğlendi.

 

  ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ ÇOCUKLARA EMANET EDİYORUZ

 

Etkinlik alanına katılarak çocukların sevincine ortak olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Belediyesi'nin geleneksel çocuk şenliğinin gerçekleştiğini belirterek Fatih Belediyesi Bilgi Evleri'nde 8 bin 500 tane öğrenci var, onların dışında Fatih'teki tüm çocuklar ve onların anneleri babalarıyla gerçekleştiriyoruz bu etkinliği. Bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikten ve katılımdan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile geleceğimiz çocukların bu bayramını da kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu aslında bir ülkenin, özgürlüğü ve kurtuluşun en önemli makamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu çok önemli günü çocuklara armağan etmiştir biz de bu iki önemli düşünceyi fikri ve başarıyı kutluyoruz. Ülkemizin geleceğini de çocuklara emanet ediyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de katıldığı 23 Nisan şenliklerinde çocuklar gönüllerince eğlendi.Şenliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar; uçan bisiklet, çocuk suma, gladyatör, tırmanma pradimi, boğa rodeo, göbekli ayı zıp zıp, trambolin, süper Jumper, çocuk oyun köşesi, ahtopot çadırı gibi birçok oyuncaklarla hem baharın hem de şenliğin keyfini çıkardı.

Çocuk amimasyon ekibi, tahtabacak karikatürist, jonglör, ilizyonist, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı.

 

SAHNE ÇOCUKLARIN

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, şenlik alanına kurulacak sahnede gün boyu halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Ayrıca Fatih Belediyesi sanat akademisi öğrencileri de katılımcılara gitar gösterisi yaptı.

Heyecanlı yarışmalar, tiyatro oyunları ve minik konserlerle renklenen şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.