Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Dr. Fatma Yazıcı, ADD Tuzla Şubesi'ni Ziyaret Etti

  • İstanbul Gündemi
  • 03.04.2015 - 22:01

Dr. Fatma Yazıcı, ADD Tuzla Şubesi’ni Ziyaret Etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şubesi’ni ziyaret etti.

Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada ve dernek yönetimi tarafından misafir edildi. Kongrede güven tazeleyen Özpagada ve yönetimine ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten Yazıcı, kadınların her platformda her zaman yer almasının önemini vurguladı.

Kadınların Birliğiyle Güç Kazanacağız

Kadınların birlikte hareket ederek toplumdaki gücünün artması gerektiğine değinen Dr. Fatma Yazıcı, bu konudaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Bir kadın şiddet görüyorsa, bir kadın mağdur ise bunun dini, dili, ırkı, fikri ve düşüncesi önemli değildir. Kadının yardıma ihtiyacı vardır. Bizler birlik olarak güçleneceğiz. Herkese yardım elimizi uzatacağız. Kadınlar ve sorunları ortak noktamız. Bu bilinci ve hareketliliği oluşturmaya çalışıyoruz. Siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin derneklerimizin üye sayısını arttırmalı, kadınlarımızın ilgi alanlarını genişleterek sivil toplum kuruluşlarında daha aktif görevler almasını sağlamalıyız”

Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada da konuşmasında kadınların sorunların çözümünde birlikte hareket etmesinin önemini vurgulayarak “Bu birlikle bütün sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada’ya çini tabak hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.