Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2015 - 04:37

Maltepe Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği`nde çocuklar, gönüllerince eğlendi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti çocuklarımıza emanet ettiğini belirterek,  Bizler Cumhuriyetin çocukları için, her günün bayram tadında geçtiği bir gelecek için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği" Maltepe Belediyesi Organik Halk Pazarı'nda gerçekleştirildi. Şenliğe, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz da katıldı. Gün boyu devam eden şenlikte, ödüllü langırt, tavla, satranç, dart turnuvaları ile ödüllü çuval ve yoğurt yeme yarışları, halat çekme, körebe, ip atlama, istop, yakar top, sek sek, mendil kapmaca, sandalye kapmaca, bezirganbaşı oyunları oynandı.

GELENEKSEL İKRAMLAR

Çocukların yaratıcılık ve becerilerinin artmasına yönelik saksı boyama, kolye yapımı, anahtarlık süsleme, duvar saati ve çılgın maskeler atölyesi ile karikatürist sanatçısı tarafından çizim çalışmaları gerçekleştirilen şenlikte, dev balon, jonglür, illüzyon ve çılgın deney-bilim gösterilerinin yanı sıra Hint dans gösterisi ve çocuk korosu sahne aldı. Kostümlü animatörlerin, üç boyutlu maskotların, tahta bacağın çocuklarla bir araya geldiği kutlamada yüz boyama, sosis, balon etkinlikleri de yapıldı. Geleneksel ikramlarında sunulduğu şenlikte, en güzel 23 Nisan temalı fotoğraf yarışması da düzenlendi.

Şenlikte bir konuşma yapan Başkan Kılıç Cumhuriyetimizin kurucusu, yılmaz devrimlerin mimarı Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti çocuklarımıza emanet etti. Bizler Cumhuriyetin çocukları için, her günün bayram tadında geçtiği bir gelecek için mücadele etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.