Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ŞAMPİYON ÜSKÜDAR'A STAT SÖZÜ

  • İstanbul Gündemi
  • 15.05.2015 - 00:22

3. Lig 3. Grup`ta şampiyonluğa ulaşarak 2. Lig`e yükselmeyi başaran Anadolu Üsküdar 1908 Futbol Takımı düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

En son 2005-2006 sezonunda yer aldığı 2. Lig'e tekrar çıkarak Üsküdarlıları mutlu Anadolu Üsküdar 1908'in kupa törenine; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,  AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, TFF Başkan Vekili Arif Koşar, Anadolu Üsküdar Kulüp Başkanı Murat Şahin ve çok sayıda taraftar katıldı.

Program futbolcuların Selami Ali Bilgi Evi önünden üstü açık otobüsle 2 saat süren ilçe turuyla başladı. Tur sonrası futbolcular Üsküdar Belediyesi hizmet binası önünde kupa törenine geçildi.

SPORDA ADETA DESTAN YAZDIK
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen takım otobüsüne çıkarak stat sözü isteyen Anadolu Üsküdar 1908 takımı taraftarlarına seslendi. Şampiyonlar şehri Üsküdar'da yine şampiyonları ağırladıklarına değinerek, Spor gençlerimizin kötü alıkanlıklardan uzak kalması ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için olmazsa olmazımızdır. Üsküdar olarak dolu dolu bir sezonu geride bıraktık. Atletizmde, hentbolde, voleybolda ve en sonda futbolda adeta destan yazdık” diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN STAT SÖZÜ
Başkan Türkmen millet olarak sporu özellikle futbolu çok sevdiklerine vurgu yaparak, Artık 2. Lig'de bir futbol takımımız var. Bu futbolcularımız en güzel sahalarda, en güzel tribünlerde en güzel tribünlerde mücadelelerine devam etmelidirler. Gençlerimizi iyiler ve iyiliklerle buluşturmanın gayesiyle hareket ediyoruz. Bu doğrultuda altı mahallede spor tesisi inşaatımız  devam ediyor. Bu tesislerimizi 2 ay içerisinde amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Ama bunlar yetmez. Şampiyon Anadolu Üsküdar Spor Kulübümüz için verilmiş bir sözümüz var. O sözümüzü burada tekrarlıyorum. Artık Anadolu Üsküdar'ın da bir stadı olacak diyoruz. Kesin olarak buradan bu sözü veriyorum stat sorununu çözüyoruz” dedi.

FAİR PLAY DOLU MÜCADELENİZİ KUTLUYORUM
Törende konuşan TFF Başkan Vekili Arif Koşar, kazanılan şampiyonlukta fair-play ve centilmence mücadeleden ötürü Anadolu Üsküdar 1908'i kutlayıp, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ile görüştüm. Stat için çalışmalara başlandığının müjdesini sizlere duyurmak istiyorum. Biz de Başkanımız Yıldırım Demirören adına çim sahanız bizden diyoruz” diye konuştu.

Anadolu Üsküdar 1908 Kulüp Başkanı Murat Şahin konuşmasında, sezona başlarken kendilerine tesis konusunda destek veren Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür etti

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan da Anadolu Üsküdar'da başkanlık yaptığını hatırlatarak, şampiyonlukta payı bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Kulüp olarak yerlerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Protokol konuşmaları sonrası Anadolu Üsküdar Kulüp Başkanı Murat Şahin şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Arif Koşar'ın elinden aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de futbolcuların kupa coşkusunu  takım otobüsünün üzerinde birlikte yaşadı. Futbolculara şampiyonluk madalyalarının dağıtılmasından sonra kupa töreni sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.