Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Usta'dan İstanbul Şampiyonu Voleybolculara Tablet Hediyesi

  • İstanbul Gündemi
  • 03.03.2015 - 22:27

Yıldız Erkekler İstanbul Voleybol Şampiyonu olan Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu’nun genç sporcuları, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından ödüllendirildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Yıldız Erkekler İstanbul Voleybol takımının şampiyon oyuncularını tabletle ödüllendirdi.
Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine, Başkan Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı. Şampiyonlara madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı tarafından verildi. Ödül töreninde Kaymakam Karadeniz de genç şampiyonların başarısını çeyrek altınla ödüllendirdi.
"AMACIMIZ SPORDAKİ BAŞARININ ÖNÜNÜ AÇMAK"
Genç sporcuların başarısından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bize onlar ödül verdi, biz de onlara ufak bir ikramda bulunduk. Tabi ki İstanbul’da İstanbul şampiyonu olmak, Gaziosmanpaşa’yı bu anlamda temsil etmek bizi gururlandırdı. Temennimiz Türkiye genelinde bu şampiyonluğu devam ettirmeleri ve bizi temsil etmeleridir. Biz bu anlamda spor yapan gençlerimizi ve spora destek verenleri de teşvik ediyoruz. Sporla birlikte bir başarı hedeflemelerini ve bizi en güzel şekilde temsil etmelerini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.
Özellikle öncelikli projelerin başında sporla ilgili çalışmalar geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Usta, “Öncelikle mekânsal olarak ilçemizin eksikliği olan spor kompleksi, gençlik merkezi, yüzme havuzu gibi ihtiyaçlarımızın karşılanmasını ve hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini hedefliyoruz. Birkaç tane projemizin inşaatına başlandı. Birkaç projemiz proje aşamasında. Öncelikle mekansal sorunlarımızın giderilmesini hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmaların tek başına yeterli olmadığını belirten Usta, ”Bu anlamda gençlerimizi sporun her bir dalıyla ilgili bir hedefe kilitlemek istiyoruz. Bu konuyla ilgili bir çalışmamız var, milli eğitim müdürlüğü ile müşterek yürüttüğümüz bir çalışma. İlçede ki tüm okullarda yetenekli çocuklarımızı özellikle 3, 4, 5 ‘inci sınıflar ağırlıklı olmak üzere 10 adet spor dalında gençlerimizi yetiştirmek, onlara sahip çıkma ve başarılı olanları profesyonel kulüplerle tanıştırmak. Onların spor alanında ki başarılarının önünün açmak” diye konuştu.
"SPOR DERS BAŞARISINA KATKI SUNDU"
Her gün antrenman yaparak iyi çalışarak şampiyonluk elde ettiklerini belirten Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Yıldız Erkekler İstanbul Voleybol takım Kaptanı Baran Yılmaz, ”Belediye başkanımıza, ilçe müdürlerimize çok teşekkür ederiz. Arkamızda bulundular. Bazen arkadaşlarımız arasında ufak tefek gerginlikler oldu ama buralara kadar şampiyon olarak geldik. Sporun derslerimize de katkısı oldu” dedi.

Ödül töreni sonunda kupa kaldıran şampiyonlar protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.