Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAKAN BOZKIR GÜRSEL MAHALLESİ YER ALTI OTOPARKI VE ÇOCUK PARKI AÇTI

  • İstanbul Gündemi
  • 27.05.2015 - 09:37

İlçedeki yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Gürsel Mahallesi Yer altı Otoparkı ve Çocuk Parkı'nı vatandaşların hizmetine açtı.

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Gürsel Mahallesi Yer altı Otoparkı ve Çocuk Parkı Açılış Törenine Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, siyasi partiler ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kürsüde yaptığı konuşmada Kağıthane Belediyesi'nin Mayıs ayı yatırımlarına dikkat çeken Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, partilerin seçim vaatlerini değerlendirdi.

 

Kağıthaneli çocuklara yeni yeşil oyun alanları ve parklar kazandırmaya devam eden Başkan Kılıç, yer altı otoparkların İstanbul için önemine değindi. İlçedeki yer altı otoparkları ile ilgili bilgi veren Başkan Kılıç, mahalle yatırımlarını da anlattı. Başkan Kılıç, ‘Ada bazında dönüşümle ilçe ölçeğinde binlerce yer altı otoparkına kavuşmuş olacağız.' dedi. İlçeye işlevsel çocuk parkları kazandırdıklarını ifade eden Başkan Kılıç, ‘ Kağıthane'de 50 yılda 49 park yapılmıştı. Biz göreve geldikten sonra bu sayıya 11 yılda 211 park ilave ederek Kağıthane'de park sayısını 260'a çıkarttık' şeklinde konuştu.

 

Protokolün çocuklarla birlikte açılış kurdelesi kesmesinin ardından program sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.