Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Üsküdar Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2015 - 00:47
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: Kapı kapı dolaşıp AK Parti'nin icraatlarını anlatacağız
 
 
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarına yönelik yine iki ayrı program gerçekleştirdi. Teşkilat mensupları, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Hasan Sert ile Bulgurlu Mahallesi'nde, Bilal Topçu ile de Cumhuriyet Mahallesi'nde sahaya indi. 
Bulgurlu Semt Konağı'nda düzenlenen Aybastı, Pelitözü ve Zaferi Milli Dernekleri ile Kahvaltı Programı'nda konuşan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Sert, şöyle konuştu: Bildiğiniz gibi Türkiye büyük bir yol ayrımına giriyor. Türkiye'nin geleceği için Yeni Türkiye için hep beraber hizmet etmek zorundayız. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. İstikrarımızı sürdürebilmemiz için 7 Haziran seçimlerinde elimizden geleni yapacağız… Bizim dış güçlerin karşısında durabilmemiz için huzuru, ekonomisi ve istikrarı güçlü Türkiye için gece gündüz demeden çalışacağız.”
Kahvaltı programı sonrasında ise teşkilat mensupları ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Sert, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri ile pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi.
Diğer programda ise AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi İrtibat Bürosu'nun açılışı gerçekleştirildi.  Açılışta konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek Türkiye'nin yakaladığı istikrar için, kardeşlik projesi için, Yeni Anayasa için ve Başkanlık Sistemi için 7 Haziran seçimleri çok büyük önem teşkil ediyor. Bu seçimde 1. bölgedeki 31 vekilimizin hepsini inşallah Ankara'ya göndereceğiz” dedi. Hızır, sözlerine şöyle devam etti: Kalan günlerde gecemizi gündüzümüzü birbirine katacağız. Adeta bal yapan arılar gibi adeta karınca ordusu gibi adeta İbrahim'in Nemrut'un ateşine su taşır gibi kapı kapı dolaşarak yaptığımız icraatları anlatacağız. Biz diyoruz ki Üsküdar hazır, İstanbul Hazır, Cumhuriyet Mahallesi hazır. Seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Açılışa katılan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Bilal Topçu ise Bu seçim önemli diyoruz. Türkiye'de uzun yıllar koalisyon hükümetlerine mahkum kalmıştık. Ama AK Parti ile o günleri unuttuk ve tekrar o günlere dönmemek adına inşallah Başkanlık Sistemi'ni getirmemiz gerekiyor. 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili için çok çalışacağız. Hepimiz bu süreçte elimizden geldiği kadar katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.