Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Törenini Muhteşem Bir Coşkuyla Gerçekleştirdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2015 - 05:05
Fahrettin kerim Gökay Caddesi Ziverbey'de bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Erol Kaya, Ravza Kavakcı, Faik Işık, Hurşit Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti 1. Bölge SKM Başkanı Sn. İsmail Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Görkemli bir törenle gerçekleşen SKM açılışında milletvekili adayları tek tek selamla konuşması yaparak Kadıköylülere kendilerini tanıttı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin`in yaptığı açılılş konuşmasında; AK Parti'nin dimdik ayakta durdukça Türkiye`nin güçlenmeye devam ettiğini, Türkiye`de istikrarının sürmesi için, başkanlık sistemi için, kardeş kavgasının son bulduğu çözüm sürecinin sonuçlanması için, dünyanın her yerine adalet sevgi götürmek için, Yeni Türkiye`nin inşaası için 7 Haziran seçimlerine aşkla sevdayla çalışarak hazırlandığımızı belirterek: 

BU BİR SEVDA YÜRÜYÜŞÜ, TÜRKİYE'NİN İNSANLIĞIN KADERİ
Biz sizinle 9 sınavdan başarıyla çıktık. Şimdi önümüzde 10. büyük sınav var. İnşallah 10 numara bir iş çıkaracağız. Sizlerle beraber Kadıköy`ün her noktasında var olacağız, her kapıyı çalacağız, her gönüle merhaba diyeceğiz. 24 saat yetmiyorsa 25. saati bulacağız. Durmadan yorulmadan koşacağız. Ben teşkilatıma, kardeşlerime güveniyorum. Kardeşlerimin, Kadıköy`e, İstanbul`a, Türkiye`ye olan aşkına, sevdasına güveniyorum.” dedi.

Konuşmasına bu sürecin bir sevda yürüyüşü, Türkiye`nin, insanlığın kaderi olduğunu söyleyerek devam eden Şahin;

BU TARİHİN KIRILMA NOKTASINA ŞAHİTLİK EDİYORUZ
Bundan 15-20 sene sonra inşallah ömrünüz yeterse, bu tarihin kırılma noktasında AK Parti`ye destek vermiştik diyeceksiniz, yada bu cadeden geçerken, işte biz burada bu noktada tarihin kırılma noktasına Yeni Türkiye`nin inşaatına destek vermiştik diyeceksiniz ve bunun haklı gururunu, övüncünü yaşayacaksınız. Ben bu haklı övünce nail olan bu güzel insanları yürekten kutluyorum. Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezimizin Kadıköyümüze, İstanbulumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, programımıza renk kattığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Sn. Erol Kaya ise açılışta yaptığı konuşmada 7 Haziran tarihinin Kadıköy için bir milat olacağını söyledi.

BU MİLLET ARTIK GERÇEKÇİ PROJELER ÜRETMEYEN HİÇ BİR ANLAYIŞA PRİM VERMİYOR
AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Ravza Kavakcı yaptığı konuşmada yeni gençliğin özgür bir ülkede devletin hizmet ürettiği bir ülkede büyüdüğünü, geçmiş yılları belki bilemeyecek olacaklarını Eski Türkiye'den örneklerle anlatarak, Nereden nerelere geldik ve artık sadece Millete hizmet için var olan bir parti var. Bu Millete hizmet etmeye devam ettiği sürece var olacak olan parti AK Parti'dir. Bu millet bunu görüyor ve artık hizmet üretmeyen, gerçekçi projeler üretmeyen hiçbir anlayışa zihniyete prim vermiyor. 14 yıldır CHP, MHP ve diğer partilerin millet nezdinde itibar görmeyişinin nedeni budur” dedi.

AK Parti Kadıköy Gençlik Kollarının kalabalığı coşturan tezahüratları ile milletvekili adayları konuşmalarını devam ettirdiler.

ARTIK KADIKÖYLÜ BİZİZ
3 Temmuzun Avukatı olarak takdim edilmesinin ardından katılımcılarının büyük tezahüratıyla konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Sn. Faik Işık; Hiç alışmadıkları bir AK parti görecekler çünkü artık Kadıköylü biziz.” dedi.

GÖZLERİNİZİ KAPATIN, KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞBAKAN OLUR MU?
AK Parti Kadıköy Teşkilatının büyük bir coşkusuyla konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Eski Kadıköy İlçe Başkanı ve 30 Mart Seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkan Adayı ve 7 Haziran seçimlerinde ise AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı  Sn. Av. Hurşit Yıldırım; Halkda biliyor, CHP de biliyor, herkes biliyor ki Türkiye'yi ancak ve ancak AK Parti İktidarı yönetebilir. Bunların iktidar olma gibi bir hayali yokken millet için nasıl bir hayali olabilir ki? Gözlerinizi kapatın, Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan olur mu? Gürsel Tekin'den İç işleri bakanı olur mu? Kendileri de olmayacağını biliyor” dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Şahin, konuşmaların ardından katılımda yer alan 1. Bölge Milletvekili adayları ile birlikte SKM'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde birçok yörenin oyunlarını sergileyen dansçılar programa renk kattılar. Açılış Törenine katılan Kadıköy Halkına Canlı Müzik ziyafetinin yanı sıra döner ve Lokma tatlısı ikramıyla birlikte, AK Parti`nin Yeni Türkiye projelerinin yer aldığı broşürleri ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.