Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Ataşehir İlçe SKM Gösterişli Bir Açılışa Sahne Oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2015 - 05:34

AK Parti Ataşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir açılışla gerçekleşti. Açılışa, İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, SKM Başkanı Sn. Sinan AYRANCI, SKM Başkan Yardımcısı Sn. Zafer Düşgün, İstanbul Milletvekili Adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Neslihan Yurdagül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Yasin Görgülü, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe ve Mahalle Teşkilatları ve birçok parti üyesinin katılımıyla birlikte gerçekleşti.

 
AK Parti Ataşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde üstün performans gösteren ve halkın beğenisini toplayan Mehteran takımının performansları göz doldurdu. Açılış konuşmasında AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim YAĞCI, "Bugün açılışını yapmış olduğumuz AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi`mizin ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini Cenabı Hak`tan niyaz ediyorum. Seçim çalışmalarını başlattık, Bismillah dedik, bugün bir kez daha bu merkezden "Ya Allah, Bismillah" diyor ve yeniden yollara düşüyoruz. Yeni ve güçlü Türkiye için, yeniden ve daha güçlü, daha kararlı bir şekilde Ataşehiri hane hane, sokak sokak, hep beraber koşturacağız, gezeceğiz, Ataşehir`de hiç bir ayrım yapmadan herkese ulaşmaya gayret edeceğiz, gönüllerimizi açacağız, 7 Haziran seçimleri durağımız olacak. İnşallah bugüne kadar yapılmış seçim çalışmalarının fevkinde bir çalışma ile 7 Haziran seçimlerini başarıyla noktalayacağız, sonrasında Ataşehir`de yolculuğumuz devam edecek, hep beraber 2019 yollarına düşeceğiz" dedi. 

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet UÇMA ise, "Bugün burada çektiğiniz kareleri, aldığınız notları saklayın, Ataşehir tarih yazacak" sözleriyle halktan yoğun alkış aldı.

İl Başkanı Selim Temurci`nin Ak Partinin başarı serüvenine değindiği konuşmasında, çözüm sürecine yönelik sözleri damgasını vurdu.

Ayrıca AK Parti üyelerinden olan gelin ve damat, Merve ve Emrah çifti, en mutlu günlerinde AK Parti teşkilatını yalnız bırakmadıkları için kendilerine tebrik ve mutluluklar temennilerinde bulunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.